NOVETATS

US MANTINDREM INFORMATS DE TOTES LES NOVES CREACIONS ARTESANALS, RESTAURACIONS I REGALS QUE ANEM FENT..

Avui ens agradaria anunciar que la moneda digital, Croat, ha estat oficialment afegida a la Botiga DecorArt Cerdanya i ja podeu pagar amb croats una part dels nostres productes (entre un 20 y un 30% depenent de l'article i aplicant la paritat 1 Croat = 0,5€)

 

QUE ÉS EL CROAT?

Croat és una altcoin (moneda alternativa) basada en l'algoritme CryptoNote, el que significa transaccions fetes i validades en segons, mantenint el teu anonimat i no exposant la teva informació personal. Croat encara no es troba en cases de canvi però pots aconseguir croats en vendes privades i també minant amb la CPU i GPU. Però no et preocupis perquè la primera casa de canvi serà Openledger abans del 25 d'abril.

 

L'equip de croat defineix el seu altcoin amb les següents paraules:

L'Croat ser una de les monedes catalanes de més llarga durada i penetració. Forma part de la identitat històrica dels catalans. Croat com altcoin porta la moneda catalana d'abans al futur. Una eina a l'abast de tots, amb raons de ser històriques, culturals i personals, no només econòmiques.

 

Si vols saber més sobre el croat, si us plau visita la seva web: https://croat.cat/es/inicio/

Ja tenim aquí la nostra obertura oficial de la Gran Exposició a Escadarcs, passeu a visitar-nos per gaudir de les nostres peces artesanals així com antiguitats, peces decoratives per la vostra llar i també podem fer a mida qualsevol projecte que tingueu present, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres per a qualsevol tipus de consulta. Donem les gràcies a l'equip Les Mesures Alt Urgell, en especial, al Jordi pel suport de la seva revista i el seu reportatge. Moltes gràcies!

Us esperem a tots!

JA ENS HAN ARRIBAT TOTS ELS NOUS PRODUCTES PER LA NOSTRA GRAN EXPOSICIÓ A ESCADARCS! SOM-HI!

GRAN EXPOSICIÓ

I PUNT DE VENTA

 

CAMÍ VELL D'ALP A PUIGCERDÀ, S/N, ESCADARCS (GIRONA)

EXPOSICIÓ I PUNT VENDA

 

C/ PLA DEL FORT

NÚM. 4, 1º 1ª

PUIGCERDÀ (GIRONA) 

 

VISITES CONCERTADES

POSEU-VOS EN CONTACTE AMB NOSALTRES 

PER QUALSEVOL TIPUS DE CONSULTA

SEGUEIX-NOS A LES XARXES SOCIALS!

Fes clic a l'imatge i segueix-nos en Facebook e Instagram per mantindret informat sobre tot el que fem.. Per preguntar-nos qualsevol tipus de dubte que tingueu.. Per posar-vos en contacte amb nosaltres.. 

 

Nous productes únics, exclusius e increïbles, fotos de les nostres obres, novetats sobre exposicions, etc... tot això i més!

 

Les vostres opinions són l'arrel de DecorArt!

EXPOSICIÓ!

PRODUCTES DESTACATS!


Llamar

E-mail

Cómo llegar